ساخت و نصب سازه های چادری

مراحل ساخت و نصب سازه های چادری

ساخت سازه های فلزی و نصب سازه های چادری

نصب سازه های چادری بهتر است توسط تیم متخصص نصب حرفه ای انجام شود. زیرا این کار نیاز به تجربیات فراوانی دارد. بدون تجربه کافی نمی توان سازه چادری را بدرستی و اصولی نصب کرد.

با وجود تیم تخصصی تیوان می توانید پروژه های نصب سازه های چادر با متراژهای مختلف را به بهترین شکل ممکن طراحی و نصب کنید. تیم ما پروژه های بزرگ ۱۰۰ متر و تا ۱۰۰۰ متر مربع را نیز بدون نگرانی انجام می دهد.

تیم نصب و ساخت سازه های فلزی آموزش های رعایت نکات ایمنی و مدیریت HSE و کارگاهی را در کنار آموزش های تخصصی گذرانده اند. بنابراین، روند نصب توسط تیم متخصص ما با کنترل کامل، در کوتاه ترین زمان، با بیشترین دقت و بدون ایجاد هیچ اتفاقی انجام می شود.

مسیر و روند ساخت سازه ها در کارگاه تیوان

ساخت سازه ها توسط نیروهای متخصص
انتقال سازه ها برای رنگ کوره ای
دسته بندی و آماده سازی سازه ها
رنگ کوره ای سازه ها با بهترین کیفیت رنگ

برای مشاهده سازه های چادری اجرا شده تیوان در سراسر ایران کلیک کنید.

روش های ساخت سازه های فلزی سبک

برای ایجاد و نصب سازه های پارچه ای، عناصر و واحد ساختمانی از پیش ساخته شده جمع آوری شده و نصب و مونتاژ می گردد. پارامترهای زیادی بر روش های نصب سازه های پارچه ای و غشایی تاثیرگذار هستند که مهمترین آنها عبارتند از:

  • اصول کار سیستم ساختاری
  • نوع تجهیزات ساختمانی موردنیاز
  • نوع و اتصال مواد موردنیاز
  • تولید، حمل و نقل و تحویل عملی سازه
  • شرایط مکانی در محل ساخت و ساز

انواع سازه ها در روش های نصب سازه های چادری

با درنظر گرفتن ثبات در حین نصب که بر روش نصب تاثیرگذار است، سازه ها به دو بخش دسته بندی می شوند:

  • دسته اول: در این دسته، ساختار اولیه بدون عناصر موردنیاز برای تحمل بار و به تنهایی انعطاف پذیر است. هر ساختار فرعی ممکن است پیش از نصب سطح غشایی به کمک دستگاه های سبک وزن، طناب یا کمربند تثبیت و مستحکم شود. طراحی این زیرساخت ها برای حالت های نصب شده است. ممکن است گاهی نیاز به استفاده از اینها وجود داشته باشد. اگر ظرفیت تحمل بار کافی باشد، اعضا و شبکه های موقتی به ساختار اولیه اضافه می شوند.
  • دسته دوم: این دسته متشکل از ساختارهایی است که تنها به کمک تعامل عناصر انعطاف پذیر، دارای ثبات کافی هستند. اقدامات برای تثبیت سازی موقتی، می بایست در طول نصب برای ساختار اولیه ایجاد شوند. بارهای قابل کاربرد روی سازه تنها در حالت نهایی بصورت متعادل قرار می گیرند. این ساختاراولیه تا زمانی که سازه چادری تکمیل می شود باید مورد­ پشتیبانی در تمامی نقاط اساسی قرار گیرد.
 
 
 

تیم حرفه ای برای ساخت سازه های فلزی سبک

مرحله به مرحله ی نصب سازه های چادری با دقت کامل انجام می شود. درطول طراحی و ساخت سازه های پارچه ای و کششی، نکات مهمی رعایت می گردد.

رعایت ایمنی

در روند ساخت و نصب سازه های پارچه ای، مجموعه ای از فعالیت های پیچیده در محل انجام می شوند. یک مکان ایمن سبب می شود کارگران وظایف خود را با دقت و اعتماد بنفس کامل انجام دهند. در واقع، در ابتدای هر پروژه، نکات زیر را سرلوحه کار خود قرار می دهیم:

  • رعایت اصول بهداشتی و ایمنی
  • مدیریت ریسک
  • روش اجرا

مدیریت مکان نصب سازه های چادری

مدیران پروژه های نصب و ساخت سازه های فلزی چادری براحتی قادر به مدیریت کارگاه هستند. وظیفه اصلی آنها این است که هماهنگی های لازم بین کارگاه ساخت سازه و محل نصب سازه را انجام دهند. همچنین، تمام مشکلات را حل کرده و امکانات لازم را در محل مربوطه احیا می کنند. تیم ما با دانش، تخصص و کسب تجارب کافی در پروژه های مختلف، دارای ویژگی های زیر است:

  • مسائل موجود در محل را براحتی و به سرعت حل و فصل می کنند.
  • از روند اجرای مراحل نصب برطبق برنامه ریزی مطمئن می شوند.
  • بر روند کامل انجام پروژه تسلط و کنترل کامل دارند.
  • بطور کامل و ایمن به وسایل مکانیکی و جرثقیل ها نظارت دارند.

حضور تیم حرفه ای

وجود امکانات لازم در محل پروژه ها یک چالش مهم برای تیم نصب سازه های چادری است. تیم نصب تیوان، آموزش های لازم به منظور کار در هر شرایطی و استفاده از کابل و طناب را گذرانده است. در این زمینه، گواهی های لازم کسب شده و براحتی و با خیالی آسوده، ساخت سازه های فلزی سبک توسط آنها انجام می شود. انواع روش های نصب به شرح زیر هستند:

  • استفاده از بالابرهای متحرک
  • کار با انواع جرثقیل
  • استفاده از داربست ها
  • مهار با طناب و راپل

در ادامه این مقاله از مقالات تیوان، به بررسی روش های نصب سازه های چادری و سایر جزئیات از صفر تا صد می پردازیم.

تجهیزات ساختمانی موردنیاز در نصب سازه چادری

برای انجام اقداماتی همچون تخلیه، بلند کردن، آویزان کردن، کشیدن به مکان موردنظر، از تجهیزات و تکنیک های تخصصی استفاده می شود. از اصلی ترین تجهیزات ساختمانی برای نصب سازه های چادری می توان ابزارهای بالابر، ابزارهای کششی و تجهیزات اتصال بار را نام برد.

عناصر خطی و سطحی مورداستفاده در ساخت غشاء در سایبان چادری باید در ارتفاعات بالا در محل نصب ساخت و ساز بکار گرفته شوند.

سایر تجهیزات نصب سازه های چادری

در اغلب موارد، در شرایطی که دسترسی از طریق جاده محدود یا غیرممکن باشد، از بالگرد بعنوان ابزار نصب و حمل و نقل کمک گرفته می شود. البته این نوع نصب، بستگی زیادی به شرایط آب و هوایی خواهد داشت.

این نوع نصب محدودیت هایی نیز دارد و می تواند خطرناک باشد. ظرفیت بلند کردن بار در این حالت محدود است. همچنین، هزینه بالگرد بسیار بالاست و نیاز به اخذ مجوز پرواز وجود دارد. بنابراین، تنها در موارد بسیار محدودی استفاده می شود که هیچ یک از تجهیزات دیگر قابل استفاده نباشند.

شرایط بکارگیری تجهیزات

اعضای تیم و پرسنل ساخت سازه های چادری برای انجام اقدامات آماده سازی، مونتاژ در محل و انجام کارهای پشتیبانی از کابل، شرایط و صلاحیت لازم را دارند. تجهیزات مناسب براساس روش نصب سازه چادری انتخاب می شود. نصب سازه های چادری در سطح وسیع و در ارتفاع بالا، توسط تجهیزات بالابر کوچک یا جرثقیل ها انجام می شود.

در کنار درنظر گرفتن ظرفیت بار، باید قابلیت باربری و ارتفاع حداکثری درنظر گرفته شود. هزینه ساخت سازه های چادری و کارایی آن به نوع و تعداد جرثقیل و میزان زمان بکارگیری آن وابسته است.

امتیاز شما به مقاله:

برچسب ها:

Picture of نویسنده :
نویسنده :

حدیث دالوندی

جدیدترین مقالات تیوان

ورزشگاه آلیانز تورین

ورزشگاه آلیانتس آرنا؛ باشگاه فوتبال بایرن مونیخ

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *